Burcin Hair & Beauty logo

Olaplex

ÉÉN
INGREDIËNT
VERANDERT
ALLES.

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ergste geval breekt het haar zelfs af.

Het Amerikaanse Olaplex wordt gezien als dé nieuwe haarrevolutie. Olaplex herstelt de gebroken verbindingen in het haar en biedt daarmee een oplossing voor iedereen die het haar (ont)kleurt. Deze nieuwe salonbehandeling kan door alle salons gebruikt worden in combinatie met elk haarkleuringsmerk.

Wat doet het?

Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Olaplex brengt het haar in één  behandeling weer terug in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar.

Olaplex kan gebruikt worden bij; ontkleuringen, balayages, highlights, normale kleuringen en toners, extensions, permanenten, vòòr keratinebehandelingen en als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar.

Hoe werkt het?

Dr. Eric Pressly en Dr. Craig Hawker, vonden een chemische verbinding bestaande uit één ingrediënt, zonder olie en siliconen, die gebroken zwavelbruggen van het haar tijdens en na kleurbehandelingen koppelt. Dit wordt bereikt door het gebruik van Olaplex Bond Multiplier No. 1 die rechtstreeks aan de kleuring wordt toegevoegd. Na het uitspoelen breng je Olaplex Bond Perfector No. 2 aan welke 10 minuten intrekt. Mee naar huis gaat Hair Perfector No. 3 (zeven behandelingen) om thuis één keer per week te gebruiken en het haar verder te versterken. Salonbehandeling vanaf €25

Olaplex is geschikt voor alle haartypes en kan toegevoegd worden aan alle kleurmerken. Olaplex bevat geen siliconen, sulfaten, ftalaten, DEA of aldehyden en wordt niet getest op dieren.

Kerastase (kaviaar)

Speciale behandeling in de salon

Wil je je lokken echt verwennen? Ga dan voor de speciale Kaviaar Deluxe behandeling in de salon.
Het masker wordt dan verrijkt met kaviaarparels en de hoofdhuid wordt grondig gemasseerd.

Deze ultieme haarverzorgingservaring is een intensief en voedend masker en zorgt voor een
uitzonderlijke transformatie van haar en hoofdhuid. Deze behandeling duurt 40 minuten.

Kerastase (fusio dose)

Kérastase Fusio-Dose is een speciale behandeling die je in de salon laat uitvoeren. Is met intens geconcentreerde ingrediënten, dat samengesteld wordt door de kapper. Kérastase Fusio-Dose bestaat namelijk uit twee delen: een concentré en een booster. Je kiest het concentré zelf, en de kapper adviseert over de booster.

Advies

Er is een keuze uit vier concentrés en vier boosters. Ieder concentré vormt een oplossing voor een veel voorkomend haarprobleem (droog haar, gekleurd haar, verzwakt haar en dunner wordend haar). Gecombineerd met de boosters (die de secondaire behoefte van het haar aanpakt) krijg je een behandeling die special op jouw behoeften aansluit. Je kunt namelijk een concentré en booster kiezen die niet uit de zelfde serie komen. Hierdoor biedt Kérastase Fusio-Dose 16 op maat gemaakte combinaties.

L'oraal Inoa

L’Oréal werkt al jarenlang aan onderzoeken op het gebied van haarcosmetica en komt steeds weer met nieuwe producten op de markt.
Sinds kort is er nu ook Inoa

INOA is de nieuwste haarkleurlijn van L’Oréal Professionnel, het is ammoniak vrij en verzorgt het haar optimaal door een basis van verzorgende oliën. INOA is zacht voor uw hoofdhuid, uw haar voelt na het kleuren zijdezacht aan. Het resultaat is dan ook een rijke kleur en zijde zacht glanzend haar!

L’Oreal INOA heeft 4 belangrijke voordelen:

  • Geurloos zonder ammoniak
  • Comfort voor de hoofdhuid
  • Respect voor het haar
  • Oneindig kleurvermogen